0118-476222

Houten vloer schuren en polijsten

Stofvrij schuren van uw parket vloer

Voor het stofvrij schuren van uw parket vloer zijn er een aantal bewerkingstechnieken die variërend of noodzakelijk zijn voor uw gewenste afwerking

  • Welke houtsoort moet er geschuurd worden
  • Hoeveel aantal schuurgangen moeten er toegepast worden
  • Spijkertjes drevelen en spijkergaatjes dicht voegen
  • Moeten de V-naden gefreest worden
  • Onherstelbare parketdelen vervangen
  • Welke polijstbehandeling moet er toegepast worden
  • Welke afwerking is er gewenst

Meer uitstraling, meer gemak

Blinkers Vloeronderhoud maakt uw houten vloer weer als nieuw. Na jaren intensief gebruik is het opnieuw schuren en polijsten van uw parket nodig. Houten vloeren hebben als voordeel dat je deze weer als nieuw kunt maken door er gewonnen een laagje van af te schuren. Daarbij nemen we ook de putjes en krassen weg. Het lakken van uw parket doen we in drie keer. Dat betekend altijd dat we twee dagen nodig hebben, maar daarna kunt u er weer jaren tegenaan. Natuurlijk wel met enig klein onderhoud. Een grondige reinigingsbeurt voor uw houten vloer draagt bij in het gemak en resultaat van uw dagelijkse schoonmaak en vergroot de uitstraling van de vloer.

Stofvrij schuren van alle soorten houten parketvloeren

Voor onze parketspecialisten is het hun dagelijks werk om nieuwe en bestaande parketvloeren professioneel stofvrij te schuren en te polijsten. De polijstbehandeling voor uw parketvloer is zeer bepalend voor de gewenste afwerking die wordt toegepast. Wij werken met de modernste schuurmachines en stofafzuigsystemen die veel worden toegepast in het bedrijfsleven, instellingen en particulieren waar stofvrij essenceel van belang is.

Contact

Neem contact met ons op