0118-476222

Betonvloer Polijsten, reinigen, reparatie en herstel

Blinkers Vloeronderhoud » Betonvloer reinigen, reparatie en herstel

Heeft u problemen met uw betonvloer?

Is uw betonvloer beschadigd en of niet meer schoon te krijgen? Wij zijn gespecialiseerd in renovatie van bestaande en nieuwe betonvloeren. Wij gaan met u in gesprek voor wat uw betonvloer nodig heeft. U krijgt van ons een eerlijk advies voor wat mogelijk is en nemen met u door wat uw wensen zijn van de betonvloer. 

Professionele reiniging en onderhoud

Betonvloeren komen we overal tegen. Ze worden gebruikt voor industriële bestemmingen, expeditie ruimten, magazijnen, kantoren, maar ook in woonhuizen niet meer weg te denken.

De meest voorkomende problemen zijn vetvlekken, onverklaarbare vlekken, voedsel of drankvlekken, bandensporen, roest of vochtvlekken.
Een betonvloer wordt gestort en gevlinderd. Een gevlinderde vloer heeft een prachtige uitstraling echter blijft de poreusheid en is bescherming van de betonvloer een groot advies alvorens de betonvloer in gebruik wordt genomen.

Er zijn een aantal mogelijkheden om de betonvloer te beschermen om zo lang mogelijk te kunnen genieten van de betonvloer.
Impregneren van de betonvloer om vlekken te voorkomen is één van de mogelijkheden.
Ook een mogelijkheid is het polijsten van de betonvloer. Door het polijsten wordt de betonvloer keihard, stofvrij, slipvrij en krijgt een prachtige fraaie glans met een hoge lichtopbrengst. De betonvloer wordt hierdoor sterk, duurzaam en gemakkelijk te onderhouden.
Deze mogelijkheden zijn toepasbaar op zowel nieuwe als oude betonvloeren.

Gezonde werk-leefomgeving

Aanvullend en niet geheel onbelangrijk; voor u of uw werknemers een gezondere werk- leefomgeving doordat er minder stof ronddwalend, geen kwartsstof loskomt van de betonvloer en de vloer goed schoon te houden is.

Een goed en professioneel resultaat vraagt om vakmanschap en maatwerk. Wij passen op elke betonvloer een gerichte aanpak toe. Onze experts vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn voor uw betonvloer.

Behandelmethode

 

Reinigen

Net als iedere vloer heeft ook een betonvloer regelmatig een goede reinigingsbeurt nodig. De frequentie hangt uiteraard af van het gebruik. Reiniging van een betonvloer is voor elke betonvloer mogelijk.

Impregneren

Ons uniek product van impregneer veranderd de uitstraling van de betonvloer niet, geeft een langdurige goede bescherming en verminderd loskomen van stof.

Slijpen en schuren van betonvloeren

Slijpen en schuren van beton is een techniek van onze experts, die wij inmiddels al jarenlang in huis hebben! Slijpen en schuren van betonvloeren wordt toegepast in renovatie trajecten;
Het verwijderen van coatings en lijmresten, opruwen van betonvloeren en betonvloeren die verregend zijn (wanneer een betonvloer na het storten getroffen is door een regenbui)!

Polijsten

Polijsten van betonvloeren kan voor zowel nieuwe als oude betonvloeren. Polijsten van de betonvloer is ook de stap direct na het slijpen en schuren van de betonvloer.

Onderhoud

Na het behandelen van de betonvloer is het allerbelangrijkste dat de betonvloer op de juiste manier wordt onderhouden, zodat uw investering voor lange duur is. Na het behandelen van de betonvloer krijgt u van ons hiervoor advies.

Kleuren van betonvloeren

Wanneer u de uitstraling van de betonvloer niet mooi vindt is het mogelijk om de betonvloer te kleuren.

Boucharderen van betonvloeren

Boucharderen is een techniek waar onder andere betonvloeren mee worden opgeruwd om een stroeve ondergrond te creëren.

Reparatie van gaten en scheuren

Wanneer in de loop der jaren gaten en scheuren zijn ontstaan is het mogelijk om deze te repareren. De reparatie vinden plaats alvorens een betonvloer geschuurd danwel gepolijst gaat worden.

Contact

Neem contact met ons op