0118-476222

Betonvloer laten reinigen

Tegenwoordig zijn betonvloeren niet meer weg te denken in uit woonhuizen, expeditie ruimtes, opslagruimtes of winkels. Wanneer een betonvloer gevlinderd opgeleverd wordt blijft de vloer poreus en trekt in de loop der tijd veel vervuiling aan.

Onbehandelde betonvloeren hebben door de poreuze structuur minder gewenste eigenschappen. Drie mindere eigenschappen van een betonvloer zijn betonstof (kwartstof welke ook slecht is voor de gezondheid), slijtage en het indringen van gemorste vloeistoffen.

Het reinigen van uw betonvloer

Om de betonvloer weer schoon te krijgen is het mogelijk om de betonvloer machinaal te reinigen met een product welke het vuil uit de porie haalt. Na de reiniging is het mogelijk om een impregneer aan te brengen zodat de vloer beschermd wordt. Ook kan de betonvloer worden gepolijst. Zie hiervoor Betonvloer polijsten of Betonvloer Schuren.

Wat zijn de kosten voor het Reinigen, polijsten of slijpen van uw Betonvloer? Wij maken voor u een calculatie op maat  vooraf komen wij de vloer bezichtigen en eventueel een proefstuk zetten voor het gewenste resultaat.

Contact

Neem contact met ons op