0118-476222

Betonvloer polijsten

Voordelen van gepolijste betonvloeren

  • Slipvrij – Niet glad door hoge R waarde.
  • Lichtopbrengst – De reflexiviteit van gepolijst beton verhoogt de verlichtingswaarde tot ca. 30%.
  • ESD – De gepolijste vloer valt ruim binnen de elektrostatisch ontlading waarden.
  • Brandvertragend – Een gepolijste betonvloer is brandwerend.
  • Stofvrij – Onbehandelde monolitische afgewerkte betonvloeren geven stof af.
  • Milieuvriendelijk – Geen agressieve chemicaliën meer nodig.
  • Geen sporen – In zones met hoge verkeer intensiteit zoals magazijnen zullen de sporen van de heftruck zich niet meer hechten aan het oppervlak.
  • Besparing – Gepolijste betonvloeren reduceren de energie en onderhoudskosten aanzienlijk door een hoge lichtopbrengst van reflectie en omgevingslicht, reductie in schoonmaakkosten en het reduceren van bandenslijtage.
  • Lagere kosten – Gepolijste betonvloeren hebben lagere onderhoudskosten dan ieder ander vloersysteem.

Een industrievloer zonder omkijken!

Het kan met het creampolish-systeem van Blinkers vloeronderhoud. Wij voorkomen verstoffen en indringen van vuil zonder uw betonvloer regelmatig te coaten.

Ons creampolish-systeem, polijst betonnen vloeroppervlakken naar hoogwaardige industriële en makkelijk te onderhouden vloeren. Het creampolish-systeem combineert diamant polijsten met het inbrengen van silicaten. De open structuur van beton wordt hier- door afgedicht en krijgt zo mogelijk een gewenste glansgraad.

Een einde aan stoffige betonnen vloeren!

Onbewerkte betonvloeren zullen in de loop van de tijd verstoffen en vuil aantrekken. Stof dringt overal in, waardoor u genoodzaakt bent de vloer te behandelen. Een gepolijste betonvloer resulteert in een betonvloer die voldoet aan de hoge eisen op het gebied van sterke slijtvastheid en dichtheid.

Dit maakt de gepolijste betonvloer de ideale betonvloer voor industriële bestemmingen, expeditie ruimten, magazijnen, kantoren, showroomvloeren en woningen.

Betonvloeren polijsten is een techniek waarbij de betonoppervlakken met diamant polijstmachines worden verdicht en van een glans wordt voorzien. Zo ontstaat er een keiharde en slipvrije vloer met een hoge lichtopbrengst.

Het is mogelijk om op een milieuvriendelijke manier, betonnen vloeren, of ze nu nieuw of oud zijn, te slijpen en polijsten naar een perfect afwerkingsniveau. Hierdoor zijn er nooit meer was- of coatinglagen nodig, die los kunnen laten, sterk aan slijtage onderhevig zijn en vele malen meer onderhoud nodig hebben.

Milieubelastende chemicaliën niet meer nodig, water is voldoende!

Een gepolijste betonvloer kan worden aangemerkt als een vloeroplossing die duurzaam en milieuvriendelijk is. Dit geldt voor zowel nieuwe als bestaande betonvloeren. Door de verdichting van de toplaag kunnen vuil en vloeistoffen lastig de vloer indringen en is de vloer daarmee gemakkelijker schoon te houden. Voor het reinigen van de vloer is water voldoende. Geen agressieve chemicaliën meer nodig.

Contact

Neem contact met ons op