0118-476222

Betonvloer impregneren

Je betonvloer beter beschermen tegen vlekken

Met een goede nabehandeling wordt een betonvloer duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Blinkers
Vloerspecialisten geven de betonvloer een maximale bescherming door de betonvloer te impregneren. Bij een geïmpregneerde betonvloer trekken gemorste vloeistoffen minder snel in de betonvloer en is de betonvloer makkelijker te onderhouden.

Laat je betonvloer professioneel beschermen

Zo vermijd je hardnekkig vlekken en krijg je een betonvloer die eenvoudig te onderhouden is. Een betonvloer impregneren verlengt de levensduur van de betonvloer.
De beton impregneer beschermt de betonvloer tegen; water en vloeistoffen.
De beton impregneer behoud, in tegenstelling tot de meeste impregnanten, zijn beschermende werking bij bloostelling van Uv-licht.
De beton impregneer trekt in de vloer waardoor de uitstraling van de betonvloer hetzelfde blijft in tegenstelling tot de bekende opliggende coatings die tevens ook sneller slijten.

Het aanbrengen van een impregneer op een betonvloer kan zowel bij nieuwe als bij oudere vloeren.

Wij geven u graag advies over de mogelijkheden.

Onderhoud

Na het impregneren heeft uw vloer onderhoud nodig. Wij hebben daarvoor de perfecte betoncleaner. Dit onderhoudsproduct is speciaal samengesteld voor geïmpregneerde betonvloeren, gepolijste betonvloeren en cementgebonden gietvloeren. 

De voordelen van het reinigen met dit product zijn:

  • Versterken en verharden van de betonvloer.
  • Verlagen van de porositeit.
  • Ondersteunen en versterken van de glansgraad.

Tip: Olie of vette substanties laten vlekken achter op een betonvloer. Ook zuurconcentraten zullen de vloer etsen. Het is belangrijk dat, mocht dit voorkomen haal deze vlekken zo snel mogelijk weg!

Water en vloeistof dicht