0118-476222

Betonvloer impregneren

Heeft u problemen met uw betonvloer?

Heeft uw betonvloer scheuren, barsten of putten? Of is uw vloer glad en onveilig? Of is uw vloer niet meer goed schoon te houden? Wij zorgen ervoor dat uw vloer weer strak en egaal is zodat u hem hygiënisch schoon kunt houden. Neem contact met ons op. We komen graag vrijblijvend langs om te kijken wat we voor u kunnen doen.

Impregneren

Wij bewerken uw betonvloer met impregneermiddel dat diep intrekt. Omdat wij al jaren betonvloeren onderhouden hebben wij een uniek product. Met onze aanpak beschermen we uw vloer tegen gemorste vloeistoffen of andere vlekken. En we verminderen het loskomen van stof. De uitstraling van uw vloer blijft hetzelfde.

Coaten

Vaak zien we dat betonvloeren worden gecoat. Deze coating ligt als het ware op de betonvloer. Daardoor krijgt de vloer een hele andere uitstraling en is erg onderhevig aan slijtage. Een coating op een betonvloer gaat namelijk op een gegeven moment loslaten en bladderen. Dat is niet wat u wilt. Wij hebben diverse mogelijkheden door onze jarenlange ervaring en adviseren u graag.

Onderhoud

Na het impregneren heeft uw vloer onderhoud nodig. Wij hebben daarvoor de perfecte betoncleaner. Dit schoonmaakproduct is speciaal samengesteld voor behandelde monolithische/gevlinderde en gepolijste betonvloeren. Het product trekt alle verontreinigingen uit het beton en reinigt het oppervlak. Het laat geen zeepresten achter.

De voordelen van het reinigen met dit product zijn:

  • Versterken en verharden van de betonvloer.
  • Verminderen van zichtbaarheid van kleine krasjes en vlekken.
  • Verlagen van de porositeit.
  • Ondersteunen en versterken van de glansgraad.

Tip: Olie of vette substanties laten vlekken achter op een betonvloer. Ook zuurconcentraten zullen de vloer etsen. Het is belangrijk dat, mocht dit voorkomen, u de vloer direct schoonmaakt.