0118-476222

Betonvloer impregneren

Je betonvloer beter beschermen tegen vlekken

Met een goede nabehandeling wordt een betonvloer duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Blinkers
Vloerspecialisten geven de betonvloer een maximale bescherming door de betonvloer te impregneren. Bij een geïmpregneerde betonvloer trekken gemorste vloeistoffen minder snel in de betonvloer en is de betonvloer makkelijker te onderhouden.

Laat je betonvloer professioneel beschermen

Impregneren

Wij bewerken uw betonvloer met een impregneermiddel dat diep intrekt. Omdat wij al jaren betonvloeren onderhouden hebben wij een uniek product. Met onze aanpak beschermen we uw vloer tegen gemorste vloeistoffen of andere vlekken. En we verminderen het loskomen van stof. De uitstraling van uw vloer blijft hetzelfde.

Coaten

Vaak zien we dat betonvloeren worden gecoat. Deze coating ligt als het ware op de betonvloer. Daardoor krijgt de vloer een hele andere uitstraling en is erg onderhevig aan slijtage. Een coating op een betonvloer gaat namelijk op een gegeven moment loslaten en bladderen. Dat is niet wat u wilt. Wij hebben diverse mogelijkheden door onze jarenlange ervaring en adviseren u graag.

Onderhoud

Na het impregneren heeft uw vloer onderhoud nodig. Wij hebben daarvoor de perfecte betoncleaner. Dit onderhoudsproduct is speciaal samengesteld voor geïmpregneerde betonvloeren, gepolijste betonvloeren en cementgebonden gietvloeren. 

De voordelen van het reinigen met dit product zijn:

  • Versterken en verharden van de betonvloer.
  • Verlagen van de porositeit.
  • Ondersteunen en versterken van de glansgraad.

Tip: Olie of vette substanties laten vlekken achter op een betonvloer. Ook zuurconcentraten zullen de vloer etsen. Het is belangrijk dat, mocht dit voorkomen haal deze vlekken zo snel mogelijk weg!

Water en vloeistof dicht

Contact

Neem contact met ons op