0118-476222

Vloeronderhoud door professionals

Blinkers Vloeronderhoud » Vloeronderhoud

Laat uw vloer door ons onderhouden

Elk vloeronderhoud beschouwen wij als maatwerk.

Wij gaan eerst de staat van de vloer bekijken, voordat wij voor u een offerte opmaken.
Wij staan klaar om uw vloer te reinigen en te onderhouden, zodat de levensduur aanzienlijk wordt verlengd.
Wilt u meer weten hoe wij u van dienst kunnen zijn?
Neem contact met ons op via ons contactformulier en vraag een gratis vloercheck aan.

Voor elk type vloer het gepaste onderhoud

Het gebruik van een vloer verschilt per locatie. Sommige vloeren hebben het dagelijks zwaar te verduren, terwijl anderen minder intensief gebruikt worden. Deze laatste zal dan ook op dezelfde tijdsbasis minder slijtage vertonen.

Naast de functionaliteit van de vloer, kan uitstraling ook een grote rol spelen. De meest voorkomende vloersoorten die we hier in tegenkomen zijn natuursteen, hout of tapijt. Het onderhoud van deze vloeren zijn dan ook niet altijd even gemakkelijk voor u. Blinkers Vloeronderhoud is specialist op dit gebied, en regelt graag voor u het onderhoud van deze vloeren.

Op de intensieve locaties krijgen vloeren dagelijks het flink te verduren. Er wordt veel over en weer gelopen en (zware) spullen worden de hele tijd verplaatst. Het type vloer wat we hier vaak tegenkomen is linoleum & pvc. Ondanks dat deze soort vloer zeer onderhoudsvriendelijk is, komen er toch regelmatig beschadigingen en krassen op. Blinkers Vloeronderhoud kan dit zoveel mogelijk voorkomen met degelijk onderhoud en een goede behandeling van de vloer.

Contact

Neem contact met ons op