0118-476222

Granietvloer schuren en polijsten

Uw granietvloer weer in topconditie:

Met het juiste onderhoud gaat een granietvloer een leven lang mee. Graniet is een harde steensoort, met een goed en zorgvuldig onderhoud blijft een granietvloer mooi glanzend. Zodra enige doffe plekken naar voren komen is het moment om snel in actie te komen om de granietvloer door een professional te laten behandelen. De granietvloer kan dan zonder grote ingrepen en hoge kosten de weer mooi op glans gebracht worden.

Granietvloer onderhoud en renovatie

Graniet is een enorme harde steensoort en heeft zo zijn eigen kenmerken. Te herkennen aan de structuur van de steen met aders of een egale kleur zonder kristallen of met spikkelstructuur, graniet is robuust en krasvast, maar kan niet tegen bijtende middelen.

Graniet kan gepolijst worden mits het graniet niet al te veel beschadigd is. Door het polijsten van de granietvloer krijgt de toplaag weer een mooie glans. Wanneer de beschadigingen niet enkel gepolijst kan worden is het mogelijk om de vloer te slijpen. Tijdens het proces van het slijpen wordt de toplaag geschuurd waardoor krasjes in de vloer ook verdwijnen. De granieten vloer wordt na het slijpproces gepolijst tot een mooie glans.

Onderhoud

Na het onderhoud van uw vloer krijgt u van ons een gratis onderhoudsadvies om zo lang mogelijk plezier te hebben van uw hardstenen vloer. Een door ons eigen geproduceerde reinigende en impregnerende steenzeep met de eigenschappen van reiniging en tevens een impregnerende werking. Uw vloer blijft hierdoor goed beschermd!

Wat zijn de kosten voor het polijsten of slijpen van uw Granieten vloer? Wij maken voor u een calculatie op maat, vooraf komen wij de vloer bezichtigen en eventueel een proefstuk zetten voor het gewenste resultaat.

Contact

Neem contact met ons op