0118-476222

Grindvloer reinigen en vlek verwijdering

Verwijderen van vlekken en reinigen grindvloer

Het systeem

Projectie van heet water onder druk

Spoeling van het oppervlak

Oppervlak gelijk droog trekken

Toplaag weer schoon en fris

Onbehandelde grindvloeren of grindtapijten hebben een meer natuurlijke uitstraling dan gesealde vloeren, maar naar verloop van tijd raken de poriën verzadigd. Hierdoor is vuil aan de oppervlakte zichtbaar. Wij injecteren warm water onder hoge druk en zuigen dit direct weer af. Zo krijgt uw (sier)grindvloer haar oorspronkelijke kleur weer terug, als deze niet eerder verkleurd is onder invloed van zonlicht of eerder toegepaste (zware) chemicaliën. De toepassing van reinigingsvloeistoffen is vaak overbodig, waardoor er geen zeepresten achterblijven in de vloer. We leveren de vloer nagenoeg volledig droog weer op. Natuurlijk verwijderen we ook ingelopen kauwgom.

 

Milieuvriendelijk reinigen met vakkundig resultaat

Onze unieke hogedruk vacuüm recycle-unit zorgt bij elke reinigingsprocedure voor dieptereiniging. De techniek is gebaseerd op het reinigen met heet water onder hoge druk en stoom, waardoor wel het gebruik van chemicaliën tot een minimum beperken. Dat bespaart kosten en is bovendien milieuvriendelijk. Tijdens de reiniging zuigen we het gebruikte water inclusief het vuil af naar de recycle-unit. Hierin filteren we het water (olieresten, zand etc.) dat we daarna hergebruiken. Het vuil verwijderen we dus echt in plaats van het te verplaatsen.

Geschikt voor diverse ondergronden

Onze recycle-unit is geschikt voor het reinigen van garage- en industrievloeren, terrassen, opritten, winkelpromenades, tankstations, parkeergarages, werkplaatsen, showrooms, bedrijfsterreinen, bus- en spoorwegbedrijven, etc.

Contact

Neem contact met ons op